Homepage

Tips

Er bestaan veel verschillende accessoires die de iPad en andere tablet meer geschikt maken voor het gebruik door kinderen. Op deze pagina staan regelmatig nieuwe geschikte accessoires, zoals beschermhoezen en geluidversterkers. De getoonde accessoires zijn niet via Praatapps.nl te bestellen. Ze zijn te verkrijgen bij verschillende winkels en webshops.

Accessoires om de iPad te bedienen met een knop

Met de Applicator is het mogelijk om draadloos (via Bluetooth) een knop of schakelaar aan te sluiten op de iPad. Veel apps zijn aangepast voor schakelaargebruik en kunnen zo via de knop bediend worden. Ideaal voor kinderen voor wie het bedienen van het touchscreen niet mogelijk is.

Beschermhoezen

Fisher Price Apptivity

Deze hoezen beschermen de iPad tegen stoten en vallen. Door de ingebouwde screenprotector is de iPad ook beschermd tegen vocht. De achterste camera en de ingang voor het opladen zijn niet bereikbaar als de iPad in de hoes zit.

Travellor iPad hoes

De Travellor iPad beschermhoes maakt de iPad kras-, stoot-, val- en spatwaterbestendig. De hoes bestaat uit een harde binnenhoes en een schokbestendige siliconen buitenhoes. Er is een screenprotector ingebouwd. De ingang om op te laden, camera en andere knoppen blijven bereikbaar. De hoes heeft een standaard waarmee de tablet in 2 standen rechtop gezet kan worden. De hoes is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Gumdrop Samsung galaxy tab

De Gumdrop hoes is geschikt voor de Samsung Galaxy tab. Deze hoes bestaat uit een harde binnehoes en een siliconen buitenhoes. Ook is een screen protector ingebouwd. De hoes heeft een standaard waarmee de tablet in 2 standen rechtop gezet kan worden.

Flexzi 3

De Flexzi 3 is een iPadhoes met bevestigingssysteem. De Flexi is gemaakt van stevig en flexibel plastic. De flexibele buizen kunnen alle kanten op buigen om precies de positie te bepalen. De iPad wordt in de hoes geschoven en daarmee op de steun bevestigd. Met de klem kan de Flexzi3 worden vastgezet op een tafel of op de buis van een rolstoel.

Go Talk Now Case

De Go Talk Now Case is een stevige draaghoes voor de iPad. De case is van stevig plastic en heeft een goed handvat. Hierdoor wordt de iPad beschermd tegen schokken. Door het ontwerp van de case verbetert het geluid en akoestiek. De volumeknop, camera en ingang voor het opladen van de iPad blijven bereikbaar. Er dient een losse schermprotector te worden gebruikt.

Handleidingen

Wil je weten hoe je een nieuwe app kunt downloaden in de Appstore of Google Play of wil je weten hoe "begeleide toegang" werkt zodat jouw kind niet per ongeluk de app verlaat door op reclame items te klikken? Lees in de stap voor stap handleidingen hieronder hoe dit moet.

Handleiding apps downloaden Appstore