Terug naar de lijst

Fiete World

    4 van de 5 sterrenVoor Apple, googleplaybetaald

Ontdek de wereld van Fiete. Een interactieve app waarmee je een grote diversiteit aan acties kunt uitvoeren. De app is geschikt vanaf 3 jaar.

  • Actie reactie
  • Woordenschat
  • Zinsbouw

LinksWaar kun je de app downloaden

Onze review

Wij zijn fan van de apps van Fiete. De mooie vormgeving en de zachte geluiden lokken uit tot veel interactie tijdens het gebruik van de app.

Er is veel interactie mogelijk. Je kunt alle spullen in Fiete World verplaatsen en aan een karakter geven. De karakters eten en drinken wat je ze aanbiedt en je kunt ze overal naartoe verplaatsen. Er zijn verschillende voertuigen waarin je met een karakter kunt rijden. Dat geeft een leuke afwisseling. Sommige voorwerpen kun je heel functioneel gebruiken, zoals een kettingzaag om een boom doormidden te zagen en daar vervolgens een kampvuur mee te maken. Ook kun je een deeg maken in de keuken en deze in een taartvorm in de oven plaatsen waarna er een mooie taart verschijnt. Er is veel te ontdekken en doordat je de wereld horizontaal kunt blijven doorscrollen verveelt de app niet snel.

Qua extra’s in de app is er nog de optie om een schermopname te maken. De app ondersteund multi-touch, waardoor je tijdens de schermopname samen kunt spelen.

De app zelf is gratis en laat je spelen in 1 ‘wereld’. Die wereld biedt veel leuks waarmee je wel een tijdje zoet bent. De app biedt een uitbreidingspakket aan met daarin 5 nieuwe werelden om te ontdekken. Het gehele pakket kost €10,99 of €2,99 per land.

Gepost op: 26-2-2024